Skip to main content

Midtbanegeneralen har valgt at bytte Sjælland ud med det jyske, når hans kontrakt i FC Helsingør udløber efter denne sæson.

Frederik Juul afslutter snart sin femte fulde sæson i Helsingør-trøjen, hvor han i sin første sæson var med til at rykke FC Helsingør op fra 2. Division til NordicBet Ligaen, og to sæsoner senere var han instrumental for holdet, selvom oprykningen til Superligaen glippede i oprykningsspillet.

“Det har været en vild og fed tid med både op- og nedture. Jeg er vokset utroligt meget som spiller og menneske i min tid her i Helsingør, og det har uden tvivl været en spændende og lærerig rejse,” udtaler Frederik Juul.

Frederik Juul måtte i slutningen af sidste sæson se med fra sidelinjen, da han løb ind i en slem skade, som endte med at holde ham væk fra banen i over et år. Først da denne sæsons slutspil blev sparket i gang, kunne han løbe på banen til lyden af jubelbrøl på Helsingør Stadion.

“Det har været det hårdeste år i min karriere. Der har været meget genoptræning, men jeg er mega stolt over at være kommet tilbage. Det var den fedeste følelse at kunne løbe på banen igen og mærke vores fans. Det er helt klart noget, jeg vil savne, selvfølgelig sammen med mine holdkammerater, som jeg har været tæt på i mange år nu.”

Nu lakker tiden i Helsingør mod enden, og selvom det bliver vemodigt at sige farvel, så bliver fremtiden også spændende for Frederik Juul, som altså fortsat skal gøre sig i NordicBet Ligaen til næste sæson.

“Jeg har haft nogle gode snakke med Horsens og deres nye træner og sportsdirektør. Det er en god mulighed, og jeg glæder mig til nye udfordringer og et spændende projekt” tilføjer han.

Frederik Juul har skrevet under på en to-årig kontrakt med AC Horsens.