Skip to main content

2. Pinsedag skulle FC Helsingør forsøge at stikke en kæp i hjulet på HB Køge, som ser ud til at være holdet, der ender med den sidste billet til næste sæsons NordicBet Liga.

Cheftræner Alvaro Santos havde ugen op til kampen måtte være kreativ i forberedelserne, da flere af holdets stamspillere enten døjede med skader eller var ukampdygtige grundet karantæner. Dette betød, at flere unge talenter var med i truppen, hvoraf Tobias Elmelund fik en plads i bagkæden fra start.

Køge kom bedst ud af omklædningsrummet og viste allerede tænder efter blot 30 sekunder med et farligt langskud, som heldigvis endte på stolpen. Efter chokket kæmpede vi os bedre tilbage i kampen, og kort inden pausen var det da også den unge Elmelund, som fandt pladsen bagerst i feltet efter et flot slået hjørnespark og kunne med hovedet sende FC Helsingør til pause i front.

Fra anden halvlegs start fik målscoreren ny sidemakker i bagkæden, da Frederik Helstrup måtte lade sig udskifte og vie pladsen til Jacob Vadstrup. Kommunikationen og relationen manglede, og HB Køge udnyttede deres første chance efter pausen og udlignede til 1-1.
Resten af kampen så ikke de store forbedringer, og luften gik helt af ballonen, da Køge med 15 minutter igen scorede til først 2-1 og lige efter 3-1. HB Køge ligner derfor et hold, som er sikret overlevelse til næste sæson.

Vores egne drenge skal prøve at gøre skaden god igen på søndag, når holdet for sidste gang i denne sæson løber på banen til FC Helsingørs hymne over højtalerne på Helsingør Stadion.
Vi vil jagte sejren til det sidste, og vi håber vores seje fans vil være med til at sende drengene godt videre mod næste sæson.

Søndagens kamp starter kl. 14.00 – modstanderen hedder B.93.

VI SES PÅ STADION