Skip to main content

FC Helsingør kan nu offentliggøre holdet frem mod eSuperligaens forårssæson. Der er to gengangere fra efteråret: Spillende træner Wali Kazmi, samt Nicklas Øland der dog ikke fik spilletid i debutsæsonen. Udover de to gengangere, kan vi byde velkommen til Fatih ”FifaUstun”  Üstün, samt brødrene Oliver ”DonOli_” Mikkelsen og Emil ”Emil-M01” Mikkelsen.

Fatih Üstün spiller for Mesut Özils FIFA-hold, M10 eSports, og repræsenterede i efteråret AGF på leje i eSuperligaen. Det er derfor en tilsvarende lejeaftale ”FifaUstun”  tiltræder på for FC Helsingør. I efteråret blev han den mest scorende spiller pr. minutter spillet i turneringen, med hele 3,67 mål pr. kamp.  Brødrene Emil og Oliver Mikkelsen er to lovende talenter, der til dagligt spiller for Virtual Pro Gaming, og som også er lejet i forårssæsonen. Der skal derfor lyde en stor tak til VPG for at lade de to repræsentere FC Helsingør i den kommende sæson.

Vores spillende træner, Wali Kazmi, ser truppen til foråret som meget spændende, og sætter også et par ord på forhåbningerne til sæson 2:
– Jeg synes at vores trup til foråret ser rigtig stærk ud. Fatih er en klassespiller, som er kendt for at score mange mål, hvilket han uden tvivl også vil gøre for os. Derudover, så synes jeg at vi har nogle rigtig spændende talenter i truppen, i form af Olandz, og brødrene Oliver og Emil Mikkelsen. Så jeg føler, at vi med en sådan trup godt kan have nogle forhåbninger til os selv i den kommende sæson. Vi er naturligvis også sultne efter at vise omverdenen, at FC Helsingør kan bide fra sig i eSuperligaen.
– Nu glæder jeg mig egentligt bare til at skyde sæsonen i gang den 26. februar mod FC Midtjylland!

Fakta om eSuperligaens sæson 2 

Grundspillet starter den 26. februar og spilles over 7 uger. Det afsluttes igen med en dobbelt spillerunde onsdag den 10. april. De bedste hold vil avancere til Finals, som erstatter Playoffs fra første sæson. Finals vil blive spillet lørdag den 20. april. Fremover bliver kampene spillet tirsdage og onsdage, i stedet for mandage og tirsdag, hvor seerne kan se to udvalgte topkampe på Canal 9 i tidsrummet 18:30 til 21:00. De resterende kampe vil seerne kunne finde på Dplay i tidsrummet 18:30-23:00.

I sæson to af eSuperligaen spilles der igen om præmiepenge til en værdi af 365.000, men i år er de fordelt en smule anderledes. Vinderen i det store Playoff-show præmieres nemlig med hele 180.000,-, hvilket er en stigning på 30.000 kr. i forhold til sæson 1.

Foto: Dennis Bijsterveld, Discovery Networks