Skip to main content

Et voldsomt snevejr forsinkede kampen med 45 minutter. Efter et fantastisk arbejde af de frivillige i Hobro IK, var der mulighed for at kampen blev en realitet.

En hård start på udebane for FCH, da Hobro IK kommer bedst fra start og formår at presse FCH holdet helt ned på egen banehalvdel på den frosne bane. De får udnyttet at FCH holdet ikke er helt vågne fra start, da Jacob Tjørnelund modtager bolden ude fra feltet, og smadrer bolden op i det korte hjørne. 1-0 til Hobro IK.

Efter Hobros mål, får FCH holdet meldt sig ind i kampen igen. De forsøger ihærdigt at udligne i de sidste 5 minutter af første halvleg. Det lykkedes også, da Frederik Juul Christensen modtog bolden og satte en inderside med hans venstre fod og bolden gik i målnettet. Udligning af FCH til 1-1.

Anden halvleg har FCH fået styr på roret og de begynder at presse Hobro IK ned på egen banehalvdel. 6 minutter inde i anden halvleg, modtager Nicklas Mouritsen bolden fra en ripost fra Hobro målmanden, som han skyder i kassen. 1-2 til FCH.

De sidste minutter af kampen, forsøger Hobro at udligne inden slutfløjtet, men efter et par hjørnespark og frispark ude for feltet ender kampen og FC Helsingør vinder deres sidste kamp for året.