Skip to main content

FC Helsingør tog her til aften imod AB i en træningskamp på Helsingør Stadion.

AB kom bedst fra start og havde et par farlige forsøg. Efter blot 5 minutter bringer AB sig i front på et gennemspillet angreb i højresiden og et indlæg til forreste stolpe, hvor Mathias Kisum prikker den ind. Herefter overtog FC Helsingør mere og mere spillet. Efter 18 minutter havner bolden lidt tilfældigt hos Nicklas Mouritsen i venstre side og han sparker bolden flot over i modsatte hjørne. I det 24. minut bliver det så 2-1 til FC Helsingør, da Nicolaj Hansen header bolden i mål efter en repost fra et hjørnespark. 3-1 målet kommer efter 35 minutter og er en ren perle. Frederik Bay modtager bolden udenfor feltet i højre side og med venstrebenet sparker han den over i modsatte målhjørne. Herefter er der et par gode chancer. Oliver Drost med den største, hvor han flot afdribler et par spillere i AB feltet og sparker fladt mod det lange hjørne, men desværre lige forbi målstolpen. Derfor bliver det ved stillingen 3-1 ved pausen.

2. halvleg starter lidt rodet og kun med et par løse chancer til begge hold. I det 73. minut bliver AB tilkendt straffe, da Philip Rejnhold skubber en AB spiller i ryggen inde i feltet. AB’s Emil Melby reducerer sikkert til 3-2. Herefter er det som om FC Helsingør vågner op igen og der bliver skabt en del chancer. Et par U19 spillere bliver sat ind og en af dem, Khalid Al-Ali, scorer et flot hovedstødsmål på et indlæg fra venstre side i det 83. minut. 4-2 til FC Helsingør. Minuttet efter bryder en anden U19 spiller, Bunyamin Topas, igennem i samme venstre side og sender et fladt og hårdt indlæg af sted langs jorden. Inde foran mål dukker Kristoffer Munksgaard og kan sætte en inderside på til stillingen 5-2 til FC Helsingør, som også blev slutresultatet.

FC Helsingør truppen tager på søndag til Tyrkiet på træningslejr indtil torsdag den 10. februar

Morten Eskesen efter kampen: Vi fik prøvet flere taktiske ting af, med 2 forskellige holdopstillinger i løbet af kampen og jeg synes det gik rigtig godt med det. Det var en god træningskamp for os, hvor vi igen får fordelt minutterne til mange forskellige spillere, og vi undgik skader som også er vigtigt. Så alt i alt en god træningskamp, hvor koncentrationen var høj fra start til slut.

Mål:
5’ Mathias Kisum (AB)
18’ Nicklas Mouritsen
24’ Nikolaj Hansen
35’ Frederik Bay
73’ Emil Melby (AB)
83’ Khalid Al-Ali
84’ Kristoffer Munksgaard

Udskiftninger:
60’: Philip Rejnhold, Alexander Lyng og Kristoffer Munksgaard ind.
Nikolaj Hansen, Liam Jordan and Tonni Adamsen ud.
71’: Khalid Al-Ali U19 og Búnyamin Topas U19 ind.
Mikkel Knudsen og Frederik Bay ud.
75’: Ramesh Delsouz U19 og Brandon Onkony ind.