Skip to main content
Courtesy photo: Sebastian Mielitz

FC Helsingør har hentet den 32 årige målmand Sebastian Mielitz fra den tyske klub FC Viktoria Köln.

Sebastian Mielitz skifter til FC Helsingør med øjeblikkelig virkning på en kontrakt frem til sommeren 2024.

Sportschef Brian Gellert glæder sig over tilgangen: Hvorfor Sebastian? Pg.a. erfaringen. Ligesom Kevin er Sebastian en målmand med stor erfaring – også fra den danske liga. Jeg er virkelig glad for, at handlen blev en realitet og Sebastian vil passe perfekt ind i truppen. Det er en stor dag for FC Helsingør.

Sebastian Mielitz kommer fra FC Viktoria Köln, hvor han har været siden sommeren 2020. Før skiftet til FC Viktoria Köln, har han også været en tur i den danske superligaklub SønderjyskE i perioden fra 2017-2020. Sebastian Mielitz var bl.a. med til at gøre SønderjyskE til pokalmestre i sæsonen 2019-2020.

Herudover har Sebastian været målmand på Tysklands U20 landshold og deltaget ved U20 VM.

Sebastian Mielitz er glad for interessen fra FC Helsingør: Jeg er meget glad for at være tilbage i Danmark og ser frem til at være en del af FC Helsingør. Jeg glæder mig til at blive en del af truppen, som lige nu er på træningslejr i Tyrkiet. Jeg er overbevist om, at vi sammen vil nå vores mål.

Simon Hansen, målmandstræner i FC Helsingør: Han har været i gamet i mange år. Vi er overbevist om, at Sebastian kan hjælpe os med at udfylde hullet på målmandsposten, men også være med til at hjælpe de unge målmandstalenter. Vi er meget fortrøstningsfulde, spændte og glade for, at han nu er en del af FC Helsingør.

Sebastian Mielitz møder ind med resten af truppen i Tyrkiet, hvor FC Helsingør lige nu er på træningslejr.

Velkommen til Sebastian.