Skip to main content

FC Helsingør modtog i dag med stor stolthed den officielle meddelelse fra DBU om, at klubben er udnævnt til én af 23 TOP-center-klubber i Danmark.

TOP-centrene er et samarbejde under DBU, hvor man vil udvikle og højne træningen og niveauet for de bedste spillere i årgangene U10-U12, til gavn og glæde for både spillere, klubber og dansk fodbold.


TOP-centret er et tilbud, hvor klubber kan tilbyde DBU-godkendt ekstra træning til de 10-12-årige for de klubber der indgår som partnerklubber under TOP-centerklubberne. I FC Helsingør-regi er det alle moderklubberne, samt de klubber der er samarbejdsklubber på talentsiden, der vil blive tilbudt at deres bedste spillere kan deltage i træningerne. Målet er også vidensdeling samt opkvalificering af trænere og træningsmiljøet i de klubber, der er TOP-centre, samt udveksle erfaringer, så man kan strømline og strukturere træningsmiljøerne for de yngre talentårgange.

Ud over kravet fra DBU om licenstrænere, har FCH også valgt at tilbyde en fysisk træner, der skal arbejde med motorisk træning og løbeskoling, samt en målmandstræner, da dette ofte er et overset punkt i de yngre årgange.

I FCH-regi er de deltagende klubber indtil videre:
Snekkersten IF
Espergærde IF
Helsingør IF
Kvistgård IF
Frem Hellebæk IF
Hornbæk IF
Vapnagård FK
Nødebo IF
KBK Hillerød
Fredensborg B&I
Gilleleje FK
Tikøb IF
IS Skævinge Fodbold