Skip to main content

FC Helsingør har indgået en fire-årig aftale med Craft Sportswear og August Erhverv & Sport, der fremover bliver leverandører af alt træningstøj og kamptøj til både FC Helsingørs førstehold og ungdomshold.

Der er tale om det største tøjsponsorat i klubbens historie, og en af de største sponsoraftaler i FC Helsingørs historie.

Bestyrelsesformand Jordan Gardner var i Danmark for at underskrive aftalen:
– Vi har arbejdet med flere forskellige tilbud, og set på en del forskellige potentielle tøjpartnere, men det stod hurtigt klart for os at Craft repræsenterede en unik mulighed. Vi får fordelene af samarbejdet med en stor, international spiller på sportstøjmarkedet, samtidigt med at vi gennem August Erhverv & Sport, der står for den daglige logistik og leveringerne, kan bibeholde samarbejdet med en trofast, lokal sponsor, der har stået last og brast med klubben i mange år. Det var vigtigt for os med en samarbejdspartner, der var leveringsdygtig, fleksibel og imødekommende, og samtidigt kunne levere et produkt i høj kvalitet, og der har Craft et rigtig godt ry på alle parametre. Vi ser frem til et nært samarbejde i sæsonerne der kommer.

Bestyrelsesmedlem fra FCH Ungdom, Michael Schmidt er også begejstret for aftalen:
– Det er en rigtig god aftale for os i ungdommen. Vi synes det var vigtigt, at vi indgik aftalen som en samlet klub, hvor førsteholdet og ungdommen har det samme udtryk og viser at vi stadig er én klub, selvom vi nu både har en forening og en professionel overbygning.

Key Account Manager Morten Jensen fra Craft Teamwear, ser FC Helsingør som et rigtig godt match:
– Det der tiltrak os ved FC Helsingør, er først og fremmest ambitionerne og de nye, flotte faciliteter. Vi har haft et ønske om at komme ind på markedet for professionel fodbold,  og vi ser FCH som en rigtig stærk partner, der kan sætte os på landkortet i dansk fodbold, med både et stærkt førstehold og en ambitiøs ungdomsafdeling. Vi ser klubben som et perfekt match til vores Next Generation Teamwear kollektion, og vi har en stor tro på klubbens fremtid. Vi kommer til at arbejde tæt sammen med FC Helsingør om designet af den kommende FCH-kollektion, et arbejde der begynder med det samme.

FC Helsingør spiller foråret ud i de eksisterende trøjer, og skifter derefter til Craft Sportswear til sommer, når den nye sæson begynder.


Foto: FC Helsingør