Skip to main content

Bliv en del af en arbejdsplads, hvor vi arbejder efter en klar strategi omkring vores klub og akademi. Vi ønsker at skabe en klub hvor udvikling og resultater er den primære motivation i vores dagligdag, og det arbejde vi udfører.

Du vil arbejde tæt sammen med klubbens øvrige trænerteam, og vil referere til klubbens cheftræner. Du vil sammen med klubbens cheftræner sikre, at der fastlægges en strategi for udviklingen af klubbens målmænd. Du vil være primus motor for at strategiarbejdet, og i forlængelse heraf sikre de rigtige tiltag i den løbende eksekvering.

Vi ønsker en kollega som er dedikeret til arbejdet med klubbens målmænd både på og uden for banen, herunder udarbejdelse af video analyser og sikring af læring til klubbens målmænd. Som klubbens målmandstræner engagerer du dig i andre dele af spillet end målmandsspillet – under træning og kampe har du derfor øvrige ansvarsområder.

Du vil i løbet af året være aktiv omkring samarbejdet med målmandstrænerne på klubbens akademi, og i samarbejde med kollegaerne sikres en rød tråd i den måde der arbejdes med klubbens målmænd.

Vi har følgende forventninger til dig som ansøger:

Du har uddannet dig med UEFA GK A eller er påbegyndt denne uddannelse.
Du har en moderne tilgang til målmandsspillet og træningsmetoder herfor.
Du deltager og engagerer dig i holdets udtryk og spillestil for at kunne uddanne klubbens målmænd på bedst mulige vis.
Du løfter ansvar på andre områder en målmandstræning i de daglige arbejdsgange i klubben, da vi er fælles om at udvikle vores klub.

Ansøgning og eventuelle spørgsmål sendes til direktør Bo Bay Hougaard – bbh@fchelsingor.dk.