Skip to main content

FC Helsingør og Frederik Karlsen forlænger samarbejdet for næste sæson!

FC Helsingør forlænger kontrakten med Frederik Karlsen, som er et produkt af FC Nordsjællands talentakademi.
Han skiftede til FC Helsingør i vinterens transfervindue, men desværre nåede han ikke mere end to optrædener i Helsingør-trøjen, før han løb ind i en knæskade, som har holdt ham ude indtil videre og resten af sæsonen.
Det blev derfor heller ikke den drømmestart i Helsingør, som både Frederik og klubben havde håbet på, og vi nåede kun at se et glimt af den kvalitet, som han besidder på banen.

Derfor er det også helt naturligt at tilbyde Frederik en ny kontrakt, som denne gang løber et helt år.

Frederiks nuværende situation ser positiv ud. Selvom han næppe kommer i aktion i denne sæson, ser genoptræningen rigtig god ud, og ambitionerne for næste sæson er også til at få øje på.

“Jeg er utroligt glad og stolt over, at vi har forlænget kontrakten. Det var i begge parters interesse, så det er fantastisk at have fået landet en aftale. Nu handler det om at se frem mod næste sæson, hvor jeg skal vise, hvad jeg kan og give den gas på banen. Vi har nogle fælles mål, som vi skal opnå, og det ser jeg virkelig frem til. Jeg glæder mig til at få spilletid og forhåbentlig fejre en masse sejre sammen med fansene.”

Vi ser frem til for alvor at se Frederik i aktion i den blåstribede trøje til næste sæson.

Kontrakten slutter 30/6-2024