Skip to main content

I en uge, hvor der har været fokus på alt andet end spillet på banen, skulle FC Helsingør så endelig i kamp igen, da 8. runde af NordicBet Ligaen blev sparket i gang fredag aften.

Det skete hjemme på Helsingør Stadion mod Nykøbing FC, der endnu ikke har vundet en kamp i denne sæson.

Det var dog ikke til at se på spillet på banen, og første halvleg blev derfor en tæt affære med store chancer til begge mandskaber, men hvor FC Helsingør især mod slutningen pressede på for et mål. Det kom dog aldrig, og holdene gik derfor til halvleg 0-0.

FC Helsingør startede anden halvleg, som de sluttede den første, og det høje pres var lige ved at give pote, da Oliver Drost var tæt på at score kampens første mål allerede efter et par minutter.

Efter 67 minutter fik FC Helsingør så endelig puttet bolden i kassen, da Nicklas Mouritsen i et overlap kunne sende bolden skråt tilbage i feltet til Oliver Kjærsgaard, der prikkede den i det lange hjørne til 1-0.

Herefter stod der FC Helsingør på det meste og med lidt mere præcision kunne kampen sagtens have endt 2-0. Der kom dog aldrig flere mål, og FC Helsingør vandt derfor 1-0.

Det sender aktuelt klubben på en tredjeplads i NordicBet Ligaen, der dog kan ændre sig, hvis Næstved eller Sønderjyske vinder deres kampe søndag.