Skip to main content

Jim Kirks har opsagt sin stilling som direktør i FC Helsingør efter 3 år. Den amerikanske ejerkreds har solgt klubben og Jim forlader nu klubben.

”Jeg vil benytte lejligheden til at takke fans og sponsorer for deres støtte i de 3 år, der er gået. Min stab har været fantastisk og vi kunne som klub ikke have opnået noget uden deres hårde arbejde og dedikation. En speciel tak til Morten, hvis professionalisme og positive attitude, satte en høj barre for alle i klubben. Jeg er nu en livslang FC Helsingør fan og jeg ønsker klubben alt det bedste i sæsonen. Jeg vil se med og heppe på holdet”.

Mediekoordinator Francisca Moreira Rato har ligeledes opsagt sin stilling efter 2 år i FC Helsingør.

”Jeg ønsker at takke den fantastiske stab og alle der arbejder i FC Helsingør. Det har været en fornøjelse og en utrolig stor oplevelse for mig. Jeg forlader FC Helsingør som fan og jeg vil fortsætte med at støtte dette fantastiske hold”.

Klubben siger dig tak og ønsker dig alt det bedste i fremtiden.