Skip to main content

FC Helsingør har skrevet kontrakt med 15-årige Lucas Meibom. Den lokale Gilleleje-dreng spiller til dagligt på FCHs U15-hold, hvor han er anfører og dirigerer den centrale midtbane.

Talentchef Kenneth Rasmussen har høje forventninger til midtbanespilleren
– Først og fremmest er Lucas en teknisk dygtig og meget spilintelligent spiller, med lederegenskaber og en god arbejdsmoral. Han har gennemgået en rigtig fin udvikling i sin tid i FC Helsingør, og arbejder hårdt og dedikeret med sin fodbold.

Her i klubben har vi store ambitioner med vores talentarbejde og arbejder derfor intenst med videreudviklingen af vores talentudviklingsmiljø og søger derfor hele tiden at løfte vores niveau. Med kontrakten viser vi, at vi også er seriøse i vores ambition om at fastholde de bedste ungdomsspillere i lokalområdet i FCH-regi. Vi vil løbende hæve kravene for alle vores spillere, trænere og ledere – dette gælder i særdeleshed også for Lucas, der nu i endnu højere grad forventes at gå forrest i den daglige træning. Jeg er sikker på, at han kan hæve sig til næste niveau, og vi glæder os til at følge hans udvikling.

Lucas Meibom har udover FCH også spillet i Helsinge, og er som nævnt Gilleleje-dreng, hvor han bor og går i skole til dagligt.

Foto: FCH