Skip to main content

Akharraz var derfor fri til at skrive under med FC Helsingør, og efter et veloverstået lægetjek blev kontrakten en realitet i dag fredag.

– Det var en prioritet for mig at komme tilbage til København, hvor min kone er bosat. Jeg er taknemmelig over, at Viborg gjorde det muligt for mig, og nu glæder jeg mig til at spille for Helsingør. De overraskede os (i Viborg, red.) i playoffkampene med hvor gode de var på bolden, og de spiller god og offensiv fodbold, som jeg tror passer godt til mig. Jeg kommer også med noget erfaring, eftersom jeg efterhånden har prøvet lidt af hvert, og jeg er stadig sulten efter at vise hvad jeg kan. Jeg glæder mig til at møde drengene, og til at arbejde sammen med trænerne heroppe.

Direktør Janus Kyhl glæder sig over den farlige kantspiller er kommet til Helsingør
– Osama er en vanvittig dygtig spiller, der passer rigtig godt ind i den måde vi vil spille fodbold. Han har været udfordret med skader de sidste par år, men vi har haft ham gennem et grundigt lægetjek, og han står skarpt, og er klar til at konkurrere om en plads i start-11eren.
Han var en spiller vores trænerteam havde et stort ønske om at arbejde sammen med, og efter at have holdt møder med Osama og hans repræsentanter, er vi blevet bekræftet i den gode fornemmelse vi havde omkring ham. Jeg er ikke i tvivl om, at Osama og FC Helsingør bliver et rigtig godt match.
Når Osama rammer sit topniveau, er han en af ligaens bedste spillere, og vi forventer os meget af ham.

Foto: FC Helsingør