Skip to main content

FC Helsingør spillede her til aften mod Hvidovre IF på hjemmebanen Helsingør Stadion. FC Helsingør kommer bedst fra start og allerede efter 8 minutter, bringer Tonni Adamsen os i front, da han modtager bolden i højre side. Efter en fornem retningsbestemt tæmning ind i banen, sætter han en følt inderside på og sender bolden over i det lange hjørne.

Kort tid efter må Schoop desværre udgå med en hovedskade efter en albue i hovedet fra en Hvidovre-spiller. Oliver Kjærgaard blev sat på banen i stedet. Efter 1-0 målet overtager Hvidovre spillet, men kommer ikke rigtig til noget før i det 28. minut, hvor et passivt FC Helsingør forsvar ser Christoffer Boateng sende bolden i nettet på et flot langskudsmål udenfor feltet. Vi går til pause med stillingen 1-1.

2. halvleg starter forsigtigt fra begge holds side. Efter en lille times spil får Hvidovre frispark lige udenfor feltet. Her står Christoffer Boateng for frisparket, som sendes direkte i mål via overliggeren uden chance for Sebastian Mielitz i FC Helsingør målet. 1-2 til Hvidovre IF.

Hvidovres føringsmål får FC Helsingør til at vågne lidt op og sætter sig på kampen og er meget i boldbesiddelse. Efter 68 minutters spil forsøger Eli Just sig med et langskud, som målmanden halvklarer. Riposten kommer Kristoffer Munksgaard først på, men afslutningen rammer stolpen og går til målspark. I de sidste 20 minutter af kampen, forsøger FC Helsingør at være boldbesiddende, men kommer ikke til de helt store chancer. Derfor ender kampen 1-2 og FC Helsingør lider endnu et nederlag på hjemmebane.

Næste kamp er mod Lyngby BK på lørdag den 30. april kl. 12.45 på Lyngby Stadion.

Fotos: Claus Birch