Skip to main content

FC Helsingør tog i dag en tur til Monjasa Park for at møde FC Fredericia i NordicBet Ligarunde nr. 25.

Fra kampens start sætter FC Helsingør sig på kampen og er mest i boldbesiddelse. FC Fredericia er dog farlige i deres omstillingsspil. FC Helsingør kommer til en kæmpechance efter små 20 minutter, hvor Kristoffer Munksgaard får en friløber. Han forsøger at afdrible målmanden, men målmanden får fat i bolden. Et par minutter senere får samme Munksgaard bolden i venstre side af straffesparksfeltet.

Han tager et træk, sparker fladt og hårdt mod det lange hjørne, men den går snert forbi.Efter en lille halv time kommer FC Fredericia til deres første store chance, da Nicolai Geertsen smider bolden væk på egen banehalvdel. FC Fredericia spilleren sparker resolut, men bolden går forbi mål. Kort tid efter i det 36. minut får hjemmeholdet kombineret fint og efter lidt klumpspil i feltet, havner bolden for fødderne af Kristian Kirkegaard, som sikkert sparker bolden i mål til 1-0.

Herefter sætter FC Fredericia sig på kampen og kommer til en del chancer. I det 43. minut bliver det 2-0 efter fine Fredericia kombinationer i Helsingør-feltet. Nikolaj Ritter står pludselig helt fri og sparker bolden i nettet. Vi går til pausen med stillingen 2-0.2. halvleg starter lidt rodet uden nogle af holdene får sat sig på kampen. FC Helsingør er agressive og forsøger at lægge et højt pres.

FC Fredericia er i modsatte ende fortsat farlige på deres omstillinger. Det bliver til et par gode langskudsforsøg i begge ender, men begge forsøg reddes. I det 63. minut modtager Eli Just bolden i højre side. Han tager et træk ind i banen og sender et følt spark mod modsatte hjørne. Men en flot redning af FC Fredericias målmand. Minuttet efter gør Kristian Kirkegaard det onde mod FC Helsingør, da han på endnu en omstilling sparker bolden i mål fra kanten af feltet til 3-0.

Herfra er FC Fredericia i fuld kontrol og FC Helsingør er gået helt i stå. I det 69. minut bliver det 4-0 efter fint FC Fredericia spil i højre side. Indlægget kommer fladt ind i feltet og her dukker Patrick Egelund op og kan sætte en inderside på.

Næste kamp er vi tilbage på hjemmebanen Helsingør stadion for at møde Hvidovre IF fredag den 22 April kl 19.00.