Skip to main content

Pladsen på fronten af FCH-trøjerne var ledig fra forårshalvsæsonens start, men spillerne kommer ikke til at løbe på banen uden opbakning fra en sponsor.

Det er således en gammel ”ven af huset”, der er trådt til og har købt sponsoratet frem til sommer. Kim Laustrup, der har været involveret i fodbolden i Helsingør i årevis, og stadig er medlem af bestyrelsen i foreningsdelen af FC Helsingør, kan se sit firma C Rail Safety pryde brystet af førsteholdets trøjer fra og med premierekampen mod Brønshøj fredag aften.


– Jeg synes det er vigtigt, at vi i det lokale erhvervsliv støtter op om hele FC Helsingør, både førsteholdet og ungdomsafdelingen, siger Kim Laustrup, – Vi skal bevare den lokale forankring i klubben, og jeg synes det var vigtigt, at når vi forhåbentligt rykker op til sommer, at det blev med en lokal sponsor på trøjerne.

Direktør Jim Kirks er også glad for Kim Laustrups fortsatte støtte til hele FCH-familien.
– Kim har været en meget vigtig støtte for FC Helsingør længe inden vi ”amerikanere” kom til, og har lagt mængder af både timer, penge og ressourcer i klubben gennem årene. Vi er meget glade for at Kim har valgt at støtte økonomisk op om førsteholdets kamp for oprykning i foråret, og vi sætter meget stor pris på tillidserklæringen fra Kim.

Billedecollage: FC Helsingør