Skip to main content

Her til aften havde FC Helsingør besøg af HB Køge, som kæmper med om en plads i slutspillets top 6. FC Helsingør satte sig tungt på kampen og havde masser af chancer for at bringe sig i front. Liam Jordan har et godt spark udenfor feltet, som HB Køge målmanden klarede flot. Sebastian Czajkowski har også et par fine forsøg, som bliver misbrugt.

Størst af alle chancer bliver dog brændt af Tonni Adamsen, som helt fri foran mål, sparker lige på målmanden. Vi går til pause med stillingen 0-0. I 2. halvleg er mønsteret det samme.


FC Helsingør sidder på kampen og tilspiller sig den ene chance efter den anden. Callum McCowatt og Oliver Kjærgaard bliver sat ind efter en lille time og FC Helsingør offensiven får nyt blod. Efter 74 minutter bliver netop McCowatt sat op i Venstre side.

Et hurtigt træk til baglinjen og et hårdt fladt indlæg havner ved bagerste stolpe, hvor Mikkel Knudsen dukker op og sætter en inderside på til en fuldt fortjent 1-0 føring til FC Helsingør. Desværre kunne føringen ikke holdes og i det 85. minut kunne HB Køge udligne til 1-1 på en omstilling, hvor et skud udefra, blev rettet af og strøg i mål.

Herefter skete der ikke meget mere i kampen og derfor endte kampen 1-1, hvilket HB Køge nok kan være bedst tilfreds med.

Næste kamp er på udebane fredag den 3/12 kl. 18.30, hvor FC Helsingør skal en tur til Hobro.