Skip to main content

I dag var Hvidovre IF en tur forbi Helsingør Stadion i NordicBet Ligaens 4. runde. Gæsterne fra Hvidovre kom bedst fra start og allerede efter 5 minutters spil bragte de sig i front ved et gennembrud i FC Helsingørs venstre side. Indlægget blev lagt ind i feltet langs jorden, hvor Hvidovres Tobias Thomsen kunne sætte en inderside på til 0-1. Herefter overtog FC Helsingør stille og roligt spilstyringen. Efter 10 minutters spil bryder Oliver Drost igennem i højre side og afleverer skråt tilbage til Oliver Kjærgaard, som tager et træk og sparker hårdt mod fjerneste hjørne. Desværre går skuddet lige forbi mål. Efter en lille halv times spil nedlægges Nicklas Mouritsen lige uden for feltet. Liam Jordan tager sig af frisparket, men det overplaceres og stryger lige over mål. I denne fase af kampen sidder FC Helsingør på begivenhederne og i det 42. minut bliver det for alvor farligt. Efter flot pasningsspil havner bolden hos Mikkel Knudsen, som sender bolden i en blød bue hen over Hvidovres forsvar. Her stiger Liam Jordan til vejrs og header fint bolden i retning af modsatte hjørne og kun en flot redning af Hvidovres målmand, forhindrer en udligning og vi går til pausen med stillingen 0-1.

Fra 2. halvlegs start er Hvidovre mest boldbesiddende, men det er alligevel Oliver Drost, der efter en times spil kommer til en fin chance på hovedstød efter indlæg fra Nicklas Mouritsen. Et par minutter senere er den gal i den anden ende. Hvidovre kombinerer fint og pludselig star Christian Jakobsen fri ved kanten af feltet og han sender bolden op i målhjørnet uden chance for den debuterende FC Helsingør målmand Sayouba Mandé. 0-2 til Hvidovre IF med 25 minutter tilbage af kampen. Hvidovre fortsatte og kom til endnu en chance på en omstilling. Men skuddet var svagt og Mandé kan nemt redde for endnu en Hvidovre scoring. I det 81. minut kan vores nye målmand dog intet stille op, da Andreas Pyndt står fri i feltet og udnytter chancen ved at sparke den i mål fra nært hold til 0-3. Der sker ikke rigtig mere de sidste 10 minutter af kampen og Hvidovre kan tage hjem med en 0-3 sejr.

Udover debut til målmand Sayouba Mandé, blev der også plads til debut for Jakob Vadstrup Larsen, da Frederik Helstrup måtte udgå med en skade.

Skadens omfang kendes endnu ikke.

Næste NordicBet Liga kamp er allerede på tirsdag den 16/8 kl. 18.30, når holdet skal en tur til Sydbank Park i Haderslev, hvor SønderjyskE venter.