Skip to main content

Efter nederlaget på 3-0 til Hvidovre reflekterede træner Morten Eskesen over holdets præstation.

“Samlet set er det selvfølgelig skuffende, at vi taber 3-0. At vi ikke får scoret og vi lukker tre mål ind. Efter spillets chancer er det ufortjent, at vi ikke får scoret og de får scoret tre mål. Men de var effektive Hvidovre og vi laver store fejl, som koster allerede efter 4 minutter.”

“Jeg ved godt, at der altid bliver lavet fejl på mål, men vi laver store fejl i dag i vores forsvarsspil, som gør at Hvidovre på de rigtige tidspunkter får scoret og så slider vi på at komme mere og mere tilbage. Vi får produceret chancer, men er på dagen ikke dygtige nok til at få scoret. Vi har de chancer der skal til – både i første og i starten af anden halvleg – men når ikke vi får scoret, så falder kampen hen til Hvidovres side og så til sidst er der jo klasseforskel. Det er nemt at spille godt når man er oppe 3-0.”

Lige netop målscoreren var også et emne efter kampen, hvor dagens 3 indkasseringer betød en samlet målscore for FC Helsingør på 3-12 i ligaen samt 7 mål imod i holdets tre sidste kampe på tværs af turneringer. 

“Vi mangler at være dygtigere til at afvise i de afgørende situationer. Altså sidste år var der rigtig mange mål på indlæg, så det vi har trænet allermest, er faktisk hvordan vi forsvarer os imod indlæg. I forhold til positionerne og hvem der tager hvem, og så bliver der alligevel scoret to mål på indlæg i dag.”

“Så det er tilbage på træningsbanen og blive ved med at arbejde med de ting, så vi kan få minimeret de mål imod. Fordi der er ikke noget mere demotiverende end når modstanderne de scorer og slet ikke på en måde vi har haft rigtig meget fokus på og brugt rigtig meget energi på. Så forsvarsmæssigt der skal vi blive endnu skarpere og endnu dygtigere.”

Allerede tre dage efter lørdagens opgør mod Hvidovre venter favoritterne fra Sønderjyske på udebane. Spørgsmålet er om der overhovet kan tages noget positivt med fra 3-0 nederlaget?

“Du kan altid tage noget med, både skidt og godt. Det gode i dag var, at i de perioder vi spiller bedst, der får vi spillet flot og hurtigt og vi får produceret nogle chancer, så det kan vi tage med. Men det er klart når man har tabt 3-0 så er der også mange ting man ikke kan tage med, men vi lærer hver eneste kamp og vi har fire kampe inden for de næste fjorten dage. Så vi skal selvfølgelig ærgre os, men vi skal videre. På tirsdag venter en af favoritterne til superligaen og de har jo også kun dygtige spillere.”

“Men vi må også bare anerkende Hvidovre, de blev nummer 3 sidste og de har stort set det samme hold. De har fået nogle enkelte forstærkninger, så det er et vanvittigt stærkt hold. 

Og når vi så på dagen ikke rammer det niveau, som vi gjorde i Hvidovre for ti dage siden, så taber vi.

“Det skal vi gøre bedre på tirsdag hvor vi møder et rigtig stærkt hold og på fredag møder vi Fremad Amager, som også er et rigtig stærkt hold. Så det er en stærk 1. Division og vi knokler på med det materiale vi har og jeg syntes vi har noget godt materiale.

I dag rammer vi bare ikke dagen på de tidspunkter, hvor vi skulle have gjort”