Skip to main content

FC Helsingør har lejet 21-årige Peter Buch Christiansen i SønderjyskE for hele den kommende sæson. Den unge angriber tiltræder i FCH i slutningen af juni.

Sportschef Brian Gellert har haft Peter Buch i kikkerten i et stykke tid:

– Vi har i dette transfervindue haft som mål at få hævet barren for niveauet i hele truppen, og vi har især gerne ville tilføje spillere med Superligaerfaring. Med Peter, Oliver Drost og Kasper Enghardt har vi tilføjet tre spillere, der tilsammen har spillet over 200 Superligakampe, så vi er startet godt.  Vi har i lang tid haft et godt øje til Peter, og vi har forsøgt at få ham til klubben af flere omgange. Nu opstod muligheden så, og vi er meget glade for at det har kunnet lade sig gøre.  Peter er et kæmpe offensivt talent. Han er en tofodet og aggressiv angriber, med masser af individuel kvalitet og fart, og han passer perfekt ind i den måde vi gerne vil spille fodbold på.

Peter Buch Christiansen selv glæder sig til den nye udfordring
– Jeg synes FC Helsingør har et spændende projekt, og jeg tror at jeg passer godt til klubben og menneskerne heroppe, og så var spillestilen også tiltrækkende for min måde at spille fodbold på. Hvis jeg skal beskrive mig selv er jeg en hårdtarbejdende, aggressiv angriber, der godt kan lide at udfordre min modstander. Selvom jeg ikke er så gammel, så har jeg har jeg spillet en del kampe for SønderjyskE, så jeg har en del erfaring for min alder. Mit mål med mit ophold i Helsingør er først og fremmest at bidrage til holdet og bygge videre på sidste års gode resultater for klubben. Og forhåbentligt kan jeg score en masse mål.

Peter Buch Christiansen har spillet 64 førsteholdskampe for SønderjyskE, med 7 mål til følge. Han har derudover bidraget med 35 mål i 49 kampe for sønderjydernes U19-hold.

Foto: Gonzales Foto/SønderjyskE