Skip to main content

Klubben har hentet den rutinerede og 1,93 m høje målmand Mandé Sayouba fra OB. Den 29-årige målmand hentes til Helsingør på et 1-årigt lån. Sayouba kommer oprindeligt fra Elfenbenskysten og har spillet 5 A-landskampe samt en del ungdomslandskampe for Elfenbenskysten.

Målmandstræner Simon Hansen glæder sig over tilgangen og siger:

– Mandé bringer en masse erfaringer med sig, og han vil være med til at forstærke det målmandsteam, vi har i klubben. Det er vigtigt, at vi tilføjer kvalitet til truppen i denne sæson, så vi har taget os tid til at identificere de rigtige spillere med de egenskaber, vi føler vil have en positiv indvirkning. Efter at have spillet et betydeligt antal kampe i og uden for Danmark, sætter Mandé kryds i alle disse bokse for os. Han er kommet med for at konkurrere med de andre målmænd og hjælpe vores unge, så det er et lån, vi er rigtig glade for at have sikret.

Mandé Sayouba har tidligere spillet for norske Stabæk inden han tog turen til Odense i 2018. Nu bliver han altså at finde i FC Helsingør fra på onsdag, hvor han har første træningsdag i klubben. Om skiftet til FC Helsingør siger han:

– Jeg er meget glad for at have lavet en aftale med FC Helsingør og jeg ser frem til at møde mine nye holdkammerater, trænerstaben og vores fans. Glæder mig til at komme i gang med træningen og den kommende sæson i målmandstrøjen.

Vores nye målmand har skrevet under på en låneaftale, der løber frem til sommeren 2023.

Velkommen til Mandé.

Fotos: OB