Skip to main content

FC Helsingør har solgt new zealandske Elijah Just til AC Horsens. Eli, som han kaldes i daglig tale, har været i FC Helsingør 3 år og kom til klubben forud for sæsonen 2019-2020. Om salget af kantspilleren siger direktør Jim Kirks:

– Elijah kom til Helsingør for 3 år siden fra et akademi i NZ for at udvikle sig og spille på et højere niveau. I dag rykker han videre til topniveau i dansk fodbold, og vi er meget glade og stolte over hans præstation. Denne type spiller er et glimrende eksempel på, hvad vi har gjort her i FC Helsingør. Unge spillere kan komme ind og få en chance for at spille og udvikle sig. Jeg ønsker Elijah alt det bedste i de kommende år, jeg ved, at han vil gøre store ting.

Det er ikke kun FC Helsingør, der har nydt godt af den lille, vævre tekniker. Også New Zealand’s landshold har nydt godt af hans tekniske formåen og i juni måned var New Zealand kun en enkelt sejr fra at kvalificere sig til VM i Qatar. Desværre satte Costa Rica en stopper for de new zealandske drømme om deltagelse ved VM.

Elijah Just sætter følgende ord på skiftet til AC Horsens:

– Jeg vil sige tak til klubben for den mulighed, som jeg fik. At komme hertil fra New Zealand og til den anden side af kloden, har været en lang vej. Derfor vil jeg gerne udtrykke min taknemmelighed for den tro, der har været på mig og jeg har fået masser af spilletid. Det har været 3 fantastiske år med både op- og nedture, men jeg har nydt hvert øjeblik. Og til vores fans vil jeg bare sige, at vi sætter stor pris på jeres opbakning til holdet og til klubben. Jeg vil altid kunne kigge tilbage på tiden i FC Helsingør med gode minder.

Elijah Just skifter til AC Horsens fra i dag og klubben ønsker Eli alt det bedste i Horsens.