Skip to main content

FC Helsingør tog her til aften den lange tur til Hobro, for at spille 2. runde i NordicBet Ligaen.

Spillerbussen blev forsinket p.ga. et uheld på Lillebæltsbroen, som skabte en del kødannelse. Spillerbussen nåede dog frem til Hobro, men ikke tidsnok til kampstart kl. 18.30. Derfor blev kampen udsat i 20 minutter. Ikke den bedste optakt til en svær udekamp.

Forsinkelsen var ikke til at se på banen. FC Helsingør var langt mest boldbesiddende og kom også til et par fine chancer i 1. halvleg. Efter små 10 minutters spil forsøger Alexander Lyng sig med et fint spark udenfor feltet, men Hobro-målmanden parerer til hjørnespark. I det 18. minut forsøger Oliver Kjærgaard sig også med et langskud, som rammer en Hobro-forsvarer og går snert forbi Hobro-målet. Vi går til pausen med stillingen 0-0.

Fra 2. halvlegs start er det fortsat FC Helsingør, som er mest boldbesiddende. Kombinationerne flyder fint, men det bliver ikke rigtig farligt. Det gør det til gengæld i det 63. minut, hvor FC Helsingør får frispark lige udenfor feltet i Hobro’s venstreside. Nicklas Mouritsen går til bolden og hamrer den mod det lange hjørne, men Hobro-målmanden kaster sig og får skubbet bolden til hjørne. Herefter overtager Hobro mere og mere kampen og er bl.a. farlige på hjørnespark. Efter ca. 70. minutter får Hobro dog en chance med et langskud, som går lige forbi mål. Hobro fortsætter i denne periode med at trykke på og i det 75. minut går det galt for FC Helsingør. Hobro får hjørne og bolden lægges ind i feltet, hvor Simon Jakobsen stiger til vejrs og header bolden over i det lange hjørne til 1-0 til Hobro. Efter 1-0 målet forsøger FC Helsingør at trykke på, mens Hobro fortsat er farlige på deres omstillinger. I de sidste 5 minutter af kampen sættes Nicolai Geertsen helt frem og Oliver Drost indskiftes. Der sendes lange bolde ind i Hobro-feltet og FC Helsingør kommer til et par store chancer ved Callum McCowatt og Oliver Drost. Kun heroisk forsvarsspil af Hobro’s forsvarsspiller Simon Jakobsen, forhindrer det udlignende mål og kampen ender med en 1-0 sejr til Hobro IK.

Dermed er FC Helsingør fortsat uden point efter de første 2 runder af NordicBet Ligaen. Næste kamp i NordicBet Ligaen spilles på Helsingør Stadion fredag den 5. august kl. 19.00, hvor FC Fredericia kommer på besøg.

Inden næste turneringskamp er der dog pokalkamp, når FC Helsingør på tirsdag den 2. august tager en tur til Hvidovre IF med kampstart kl. 18.00.