Skip to main content

Karim Bader fra B.93 bliver ny chefscout i FC Helsingør

Karim startede karrieren i BK Frem og blev senere hentet til Brøndby. Her startede han som scout for akademiholdet, men arbejdet rykkede tættere og tættere på Superligaholdet. Efter 8 år i Brøndby blev han tilbudt jobbet som rekrutteringschef i B.93.

Nu bliver han så en del af projektet her i Helsingør og skal som en del af den sportslige ledelse scoute profiler til klubbens NordicBet liga hold, men også have et øje på potientielle talenter, som kan tilføre yderligere kvalitet til klubbens ældste ungdomshold.

Karim deler klubbens ambitioner om et øget fokus på ungdomsarbejdet og kommer til at være en central del af arbejdet med at opnå vores visioner for fremtiden.

“Jeg glæder mig utroligt meget til at komme i gang. Mine snakke med ledelsen over den senere tid har været rigtigt positive, hvor jeg har fået et godt indtryk af klubben, den vej man gerne vil og de visioner man har for fremtidens FC Helsingør. Det er en fortælling jeg ser utroligt meget frem til at være en del af og give mit bidrag til.”