Skip to main content

Michael ‘Kappa’ Charpentier overtager rollen som målmandstræner i FC Helsingør.

Michael kommer fra samme stilling i netop nedrykkede Fremad Amager og var tidligere en del af deres talentakademi. Derfor har han også en masse erfaring med unge talentfulde keepere, og vil yderligere styrke FC Helsingørs ambitioner om at udvikle vores egne akademispillere.

Michael bliver en del af FC Helsingørs trænersetup og skal i samarbejde med resten af teamet udarbejde og effektuere klubbens strategi og spillestil for den kommende sæson.

Michael er en holdspiller og lægger stor vægt på, at hans spillere arbejder under de bedste forudsætninger og at relationerne er i top. Både keeperne imellem, men også med resten af truppen.

“Jeg syntes projektet her i Helsingør virker super spændende og efter dialog med ledelsen og et et rigtig godt førstehåndsindtryk, kan jeg sagtens se mig selv i dette setup. Jeg spillede selv fodbold som ung, men ikke på topniveau, så fortsat at leve af sin passion, kan kun de færreste drømme om. At få lov at knokle hver dag for at se spillerne udvikle sig og forhåbentlig bryde igennem på den helt store scene er jo helt fantastisk. Nu skal vi bare ud og arbejde hårdt på banen, så vi kan leve op til klubbens ambitioner”