Skip to main content

Hvad tænker du om holdets præstation?

Jeg syntes, vi kæmper rigtig rigtig godt. Især i 2. Halvleg hvor vi er presset i bund, Det der med at kæmpe røven ud af bukserne og så håbe på at vi lykkedes til sidst. Og så i perioder var det rigtig flot spil. Især i 1. Halvleg hvor vi scorer to mål og producere andre store chancer. I periodevis var det også rigtig flot fodbold. Men det bedste er, at vi står sammen som hold til sidst, hvor vi er rigtig presset. Selvom det var hårdt for spilerne, at blive ved med at forsvare sig. Så det er jeg rigtig stolt af.   

I har scoret syv mål i to kampe – Hvad er det i har fået til at fungere i offensiven?

Det er jo det vi har snakket om. Relationerne. Det med at vi har et halvt nyt hold næsten. Mange spillede her jo også i foråret, men lige pludselig så er det dem, der løber og er i start 11’eren. Så relationerne skal jo på plads og det kommer jo kamp for kamp. 

Det har jeg hele tiden sagt – at vi bliver bedre og bedre for hver kamp. Og som du siger, så syv mål i to kampe det er jo på højt niveau mod to gode rigtig hold. Så relationerne kommer og så kommer selvtilliden jo også når vi scorer så mange mål. 

Næste runde er igen en hjemmebanekamp mod Hvidovre – Hvad tænker du i kan tage med fra den her kamp?

Selvtillid endnu en gang og det gode spil og så er der selvfølgelig også ting vi skal blive dygtigere til, men også rigtig mange ting vi gjorde godt idag. Og vi hæfter os primært ved det positive, så at score syv mål i to kampe det skal vi bruge mod Hvidovre og så se om vi kan score fire mål mod dem igen.