Skip to main content

FC Helsingør har solgt topscorer Tonni Adamsen til superligaklubben Silkeborg IF. Tonni har fået sit helt store gennembrud i FC Helsingør, siden han skiftede til klubben tilbage i januar 2021, hvor han kom til klubben fra BK Frem. Om salget af angriberen, siger direktør Jim Kirks:

– Jeg er glad på Tonni’s vegne og jeg ved det er en drøm for Tonni, at spille i Superligaen. Silkeborg IF er et godt hold med en fin kultur og jeg er sikker på, at Tonni vil gøre det godt i Silkeborg.

Tonni Adamsen blev FC Helsingør’s topscorer i sidste sæson med mange spektakulære mål. Han scorede 15 mål i sæson 2021-2022 og lavede også to flotte mål i den seneste pokalkamp mod Hvidovre.

Tonni Adamsen sætter følgende ord på skiftet til Silkeborg IF:

– Jeg har brug for at udtrykke min taknemmelighed for al den støtte jeg har fået i klubben. Det har været fantastisk, at være en del af FC Helsingør. Nu er det på tide, at prøve noget andet og jeg har altid ønsket at prøve mig af på øverste hylde. Tak til klubben og til vores fans for støtten i den tid jeg har været her.

Tonni Adamsen gennemgik lægetjek i Silkeborg i går og skifter med øjeblikkelig virkning til superligaklubben i højlandet.

Tak for din tid i klubben Tonni og vi ønsker dig alt det bedste i Silkeborg.

Fotos: Claus Birch