Skip to main content

Så kan vi tænde de røde lamper, og melde alt udsolgt til kampen mod Brøndby i morgen.

Der vil ikke blive sat billetter til salg i boderne, og har man ikke billet eller sæsonkort, er portene lukket. Det gælder ligesom til alle kampene også børn.


Da der kommer rigtig mange i morgen, vil vi gerne opfordre alle til at komme i god tid, for at mindske køerne. Vi åbner kl 14.00.

Print meget gerne billetterne ud på forhånd!
Men hvis I har dem med på smartphone, så hav venligst stregkoden på billetten klar, og lysstyrken på jeres telefon skruet helt op, når I skal scannes ind.

Vejret ser ud til måske at kunne drille lidt, men husk I kan IKKE få paraplyer med ind, HELLER ikke i tasken. Tag regntøjet på, eller køb et regnslag i boderne.

Tak til alle jer, der har købt billet. Vi ses i morgen til en forhåbentligt stor oplevelse.
Hvis du ikke nåede at få billet, så husk at kampen kan ses på Canal 9.

Til udebanegæsterne: Indgangen til udebaneafsnittet er mindre end til hjemmebane, så de af jer der ikke ankommer sammen med fanbusserne, kan med fordel møde op i god tid. Dørene åbnes kl 14.00.

Parkeringsmulighederne er begrænsede omkring stadion, så brug så vidt muligt offentlig transport. Enten kan man tage toget til Helsingør Station og gå de ca. 1,5 kilometer til Stadion, eller også kan man tage lokalbanen videre fra Helsingør Station til Marienlyst St., der ligger 100 meter fra udebaneafsnittet.