Skip to main content

Thomas “TK”Kristensen, Andreas Holm og Ricki Olsen, havde alle tre nogle ord til afsked med klubben og fansene.

“TK:”
– Jeg har haft et rigtig godt år efter jeg kom hjem til DK, der kulminerede med oprykningen til 1. Division i starten af juli. Det var mit mål at være med til at spille FCH op i toppen af dansk fodbold igen, og det var en stor oplevelse at være med til

– Det har været et fantastisk år med en fantastisk trup og stab. Stemningen i truppen har været til rent UG, og selvom jeg selvfølgelig ikke vil påstå, at det rent sportsligt har været det største jeg har prøvet, har det stadig været unikt, og et fantastisk år at være en del af.

Andreas Holm:
– Jeg har haft seks gode, og vilde, år i FC Helsingør, med to nedrykninger og tre oprykninger, hvor jeg har været involveret i det hele i min tid i klubben. På den ene side glæder jeg mig til at prøve noget nyt, men jeg kommer også til at savne FCH. Jeg vil gerne sende en tak til alle folkene i klubben, og alle de gode mennesker jeg har mødt heroppe gennem årene, samt vores trofaste fans.

Ricki Olsen:
Jeg har jo været i FC Helsingør i to perioder, og begge dele var sjovt på hver sin måde. Anden gang var jo mere en genopbygningsperiode, men det har været fantastisk begge gange. Jeg har desværre ikke kunnet spille så meget her i anden omgang, men jeg har altid forsøgt at hjælpe truppen så vidt jeg kunne, og det var fantastisk, at vi kunne køre oprykningen hjem på den måde vi gjorde.

Jeg har haft en super tid i FC Helsingør, men har valgt at trappe ned med fodbolden nu, og jeg skal finde ud af om jeg så vil studere eller hvad jeg kan finde på. Jeg har jo også en familie at forholde mig til. Jeg har spillet fodbold siden jeg var tre, og har nået det jeg ligesom skulle, med det talent jeg havde, og jeg er stolt og glad for alt det jeg har oplevet. Jeg tror stadig jeg vil holde mig i gang med fodbold på et lavere niveau, men om det så bliver seriefodbold, eller hvad det bliver, ved jeg ikke endnu. “

Foto: Claus Birch.