Skip to main content

Efter at have trænet med i et par uger, hvor han har imponeret til både træning og i de testkampe han har spillet, har FC Helsingør i dag skrevet kontrakt med den hurtige kantspiller Adnan Mohammad.

Den 21-årige venstrekantspiller kommer til FC Helsingør fra norske Arendal, som han skiftede til fra FC Nordsjælland i marts.


Efter 11 kampe i Superligaen for FCN, skiftede Adnan Mohammad i marts i år til den norske klub i jagt på mere spilletid, og I sine knap tre måneder i Norge nåede han at spille 14 kampe for Arendal i den norske 1. division og pokalturnering.

Cheftræner Christian Lønstrup er glad for tilgangen til sin trup:
– Adnan er en superdygtig teknisk spiller, med et kæmpe potentiale. Han har noget af den X-faktor, som tilskuerne gerne vil se. Han skal i lidt bedre form, og det ved han godt, men han har alligevel imponeret os i de sidste par uger (hvor han har trænet med, red.). Han virker som en dreng, der har lidt af det ”DNA” vi generelt går efter heroppe, og han er allerede faldet godt ind i truppen. Vi glæder os rigtig meget til at arbejde med ham fremover.

Adnan Mohammad selv er glad for skiftet:
–  Det er Superliga, og jeg kan rigtig godt li’ måden man spiller fodbold på i FCH, så det tiltalte mig rigtig meget. De sidste par uge er gået godt, og drengene har taget rigtig godt imod mig, så det har været nemt at falde til i truppen.

FC Helsingørs direktør Janus Kyhl har været glad for forhandlingsforløbet med Arendal:
– De har været meget imødekommende, og alle parter har været optaget af at finde den bedst mulige løsning, både for os og Adnan, så det var dejligt at vi kunne finde ud af at mødes på midten, og at vi har kunne hente et talent som Adnan til Helsingør.

Adnan Mohammad tiltræder på en treårig kontrakt.

– af Rune Milling