Skip to main content

Bringes i samarbejde med Helsingør Dagblad

U19 – FCH-Viborg FF

1-1

U19 tog i weekenden imod Viborg FF i U19 Divisionen. Kampen var knapt gået i gang før Viborg kom foran på et hjørnespark, hvor det mere var Helsingør-mandskabet, der var i gavehumør end noget andet. Scoringen blev dog hurtigt rystet af, og Helsingør-spillerne udlignede ganske kort efter til 1-1 på et flot gennemspillet mål. Resten af første halvleg stod der FC Helsingør på, der både dominerede på bolden og skabte masser af chancer. Anden halvleg var mere jævnbyrdig end første halvleg. Dog var det stadig FC Helsingør med klar overvægt i spil og chancer. Ind ville bolden dog ikke til trods for flere gode forsøg, og dermed endte kampen 1-1.

Marc Thevis, træner

 

U17 – FCH-Viborg FF
1-8

Efter 7 måneder som ubesejret på hjemmebane, tog FC Helsingør imod Viborg.

Det startede som en meget lige kamp, men desværre skulle det vise sig, at Viborg havde et topholds held med sig, og at deres afslutninger bestemt ikke fejlede noget. Så FC Helsingør måtte desværre lide et nederlag på 1-8. Trænerteamet samt holdet, må bare erkende at Viborg var bedre på dagen og at vi på trods af gode resultater det seneste stykke tid stadig har et stykke arbejde foran os.

Peter Sørensen, U17 træner

 

U14 – Næstved-FCH
1-2

Efter sidste uges sejr skulle FC Helsingør U14 prøve at gentage succesen i den svære udekamp søndag mod Næstved. Vejret var godt, dog med en meget kraftig vind på langs af vinden. FC Helsingør begyndte med modvinden, og drengene var klar over, at det handlede om ikke at komme bagud inden pausen, hvis de skulle have noget med fra kampen. Første halvleg blev mere en slåskamp end en velspillede fodboldkamp. FC Helsingør havde en rigtig stor chance, som Næstveds målmand reddede flot. Halvlegen endte med 0-0. I pausen blev der skiftet lidt ud samt ændret taktisk på afslutningsspillet. FC Helsingør kom skidt ud efter pausen og blev presset tilbage, men var farlige på kontra. Næstved brugte den gode periode til at komme foran med 20 minutter igen efter et velspillet angreb.

Denne stilling holdt dog ikke mere end et par minutter, før Nikolaj Bagger tog sagen på egen hånd. Han modtag bolden ved midterlinjen og driblede gennem hele Næstved holdet og sparkede bolden i det lange hjørne. Herfra lagde FC Helsingør et hårdt pres for at komme foran. Med godt fem minutter igen, og så kom FC Helsingør på 2-1 efter en afslutning igen fra Nikolaj Bagger, som blev reddet af målmanden. Bolden røg ud igen, hvor Bagger blev ramt af bolden, så den efterfølgende gik i mål. Heldigt, ja, men helt fortjent. Resten af kampen spillede FC Helsingør klogt og kørte sejren hjem. Næste weekend står på topkamp mod FA2000, som har vundet alle deres kampe indtil videre i sæsonen.

 

U13 – FCH-Slagelse
1-1

FCH U13 tog i weekenden hul på deres forårssæson, og efter en god opstart var drengene opsat på at hive point med hjem fra Slagelse. Slagelse BI havde i sidste weekend tabt knebent og ufortjent til LSF, så vestsjællænderne var også klar fra start da dommeren fløjtede kampen igang. I de første 5-10 min bølgede kampen frem og tilbage – dog med FCH som de mest toneangivende. Efter 14 minutter fangene SBI dog Helsingør-drengene højt i banen og slog en kontra. Det var vel ret beset første gang at Slagelse BI var boldbesiddende i FCH’s felt, og det omsatte hjemmeholdet lidt ufortjent til en 1-0-føring.

FC Helsingør svarede dog igen fire minutter efter, hvor Nicolai Wargo udlignede til 1-1. Wargo havde følgende kommentar efter kampen:

– Vi spillede en god kamp. Vi satte os på kampen fra start med gode kombinationer og højt pres, desværre kom vi bagud på en kontra fra Slagelse. Vi kommer dog hurtigt igen og scorer efter en super assist fra Tobias Erwolter.

Resten af kampen stod der faktisk FC Helsingør på. Helsingoranerne var dygtige på bolden og specielt deres presspil fungerede godt og mange gange blev SBI spillerne stressede over det aggressive pres. Det lykkedes dog ikke at udnytte overtaget og derfor blev 1-1 også kampens resultat. Et resultat som drengene efterfølgende var meget skuffet over, da de på dagen følte sig som det bedste hold. Der var flere gode præstationer, men særligt FCH’s højre back Tobias Erwolter fortjener ros for hans indsats.

I næste weekend tager U13 søndag imod Ølstykke FC på hjemmebanen i Snekkersten klokken 14.00.

Kasper Jensen, træner