Skip to main content
Sæsonen 2018/19

Sebastian Elvang ny spiller i FCH-trøjen

By 27/06/2018januar 24th, 2022No Comments

FCH er glade for at kunne byde velkommen til sommerens første forstærkning. Den 23-årige offensive midtbanespiller Sebastian Elvang er hentet på en fri transfer fra Skovshoved i 2. division og tiltræder på en to-årig kontrakt.

Cheftræner Christian Lønstrup glæder sig over tilgangen.


– Sebastian Elvang er et talent vi har kigget på i nogle år, og som vi er glade for at få til klubben. Han har en gylden venstrefod, og er en offensiv midt af en type, der ikke er så mange tilbage af i moderne fodbold. Han kommer til fra Skovshoved, hvor han har haft en stor andel i deres fremgang de senere år, og er en rigtig fin tekniker og en meget kreativ spiller. Nu skal vi vænne ham til tempoet og fysikken på et lidt højere niveau, og så er det klart forventningen, at han inden alt for længe kan banke på til en plads i start-11eren.

Også direktør Janus Kyhl er begejstret.

– Sebastian er en spillertype som passer perfekt ind i den transferstrategi vi har i FC Helsingør. Han er en ung, talentfuld spiller med et stort udviklingspotentiale, der nu kommer ind under Løns’ og Gellerts vinger, og kan blive slebet til. Vi kender ham ret godt, da vi har fulgt ham et stykke tid, og han er en spiller der kan spille alle de offensive midtbanepladser, samt som hængende angriber, så han kan presse på til spilletid på en del forskellige positioner. Han er en spiller vi er rigtig godt tilfredse med at kunne tilknytte holdet.

Foto: FC Helsingør