Skip to main content

Servicefirmaet Renell har længe været en værdifuld samarbejdspartner hos FC Helsingør, men nu styrkes engagementet yderligere. Det lokale servicefirma har over de sidste 30 år opbygget en af Helsingørs største virksomheder, og med over 900 dedikerede medarbejdere tilbyder de en bred vifte af services.

Renell er specialiseret i alt fra erhvervsrengøring og vinduespolering til skadeservice og varetager sågar også privat rengøring i hjemmet. Deres omfattende erfaring gør dem førende i branchen, og med fokus på førsteklasses kvalitet, miljø og bæredygtighed har de som en af få servicevirksomheder opnået den eftertragtede Svanemærket certificering indenfor rengøringsservice og vinduespolering.

Som en Svanemærket certificeret virksomhed sikrer Renell altid, at en bred vifte af kriterier er opfyldt, og at deres produkter, metoder og arbejdsgange er bæredygtige og lever op til strenge krav. Derved sikres både egne og kundernes medarbejdere et bedre arbejdsklima.

Hos Renell er man ikke blot bevidst om sit ansvar over for kunder og ansatte, men viser også et stort socialt ansvar udadtil. Virksomheden efterlever flere af FN’s verdensmål og engagerer sig i en række mærkesager samt lokale foreninger og klubber, typisk med sport og aktivitet som hovedfokus.

Derfor er vi også stolte af at være en af de udvalgte samarbejdspartnere!
Har din virksomhed brug for et rengøringsfirma, der ikke går på kompromis med kvaliteten og som tager jeres behov for rengøring og vinduespolering seriøst? Læs mere om mulighederne eller tag kontakt her. –

Forside

Vi ser frem til et stærkt gensidigt samarbejde!