Skip to main content

LokalBolig Helsingør/Espergærde fortsætter samarbejdet med FC Helsingør

Indehaver Kasper Bjerg Pedersen har altid haft stor interesse for fodbold og har også selv en fortid som spiller. Men da valget om karrierevejen skulle træffes, blev det i sidste ende beslutningen som lokal ejendomsmægler, der vejede tungest. Med hans sans for kundekontakt, rådgivning og dybe lokale kendskab må man sige, at han traf det rigtige valg.

Sammen med det øvrige dygtige team arbejder han dagligt fra kontoret i Kongensgade på at hjælpe og rådgive købere og sælgere i hele Helsingørområdet.
Som navnet antyder, er LokalBolig din førende lokale ejendomsmægler, og med kundetilfredsheden i top er LokalBolig Helsingør blandt byens mest populære ejendomsmæglere.

Samarbejdet mellem LokalBolig og FC Helsingør går mange år tilbage, og opbakningen har uanset klubbens placering i ligaen altid været konstant. Partnerskaber som disse er værdifulde og essentielle for, at klubben kan fokusere på det vigtigste – at vinde fodboldkampe.

Vi er stolte af fortsat at have LokalBolig med på holdet og ser frem til mange flere gode stunder på Helsingør Stadion.

Har du tanker om køb eller salg, så bliv meget klogere på, hvordan Kasper og holdet kan hjælpe dig trygt og sikkert gennem hele forløbet her –

Indehavere Kasper Bjerg Pedersen (tv) og Frederik Lysgaard (th) står klar til at assistere i forretningen på Kongensgade 14