Skip to main content

FC Helsingørs mentalcoach, Rasmus Bagger, var igen forbi klubben for at inspirere og motivere holdet frem mod sæsonstarten på søndag.

Det mentale aspekt af elitesport fylder rigtig meget, og det kan være forskellen på at nå sit mål eller bukke under for eksempelvis pres, som spillerne lægger på sig selv eller fra omverdenen.

Rasmus´ kompetencer inden for mental coaching og performance har skabt resultater for nogle af Danmarks allerstørste virksomheder, og i sportens verden har han været tilknyttet flere af landets superligahold.

Arbejdet med elitesport tager udgangspunkt i Rasmus´ store erfaring, som kommer fra hans egen professionelle karriere, hvor han har vundet flere nationale og internationale titler, blandt andet i moderne femkamp.

Rasmus er selv fra byen og har længe fulgt med fra sidelinjen. Han har tidligere stiftet bekendtskab med både holdets cheftræner, Daniel Pedersen, og direktør Bo Bay Hougaard, som han mener er de rigtige personer til at løfte klubben til det næste niveau. Derfor ser han også stor værdi i at hjælpe førsteholdet med at nå deres fulde potentiale og opbygge en stærk vinderkultur i klubben.

Med Rasmus på holdet har truppen de bedste forudsætninger for at lykkes, både på og uden for banen. Hans store tro på projektet vil uden tvivl være med til at drive holdet fremad og maksimere spillernes ydeevne.

Læs meget mere om Rasmus Bagger, mental coaching og performance her:

Rasmus Bagger