Skip to main content

Markus er ansat til at skulle assistere Daniel Pedersen i hans rolle som midlertidig cheftræner

Markus er blevet hentet fra OB, hvor han var U-14 træner og Assistent head of recruitment. Den kun 23-årige Markus har en fortid i FC Helsingør, hvor han både har arbejdet som ungdomstræner, men også som modstander analytiker for førsteholdet.

Markus er glad for at vende tilbage til Helsingør, og han glæder sig til at hjælpe holdet med at nå dets mål:

”Først og fremmest er det min tidligere klub så det gav meget mening for mig. Jeg har tidligere arbejdet 4 år for akademiet, og sad i slutningen af den tid også for modstanderanalysen for 1. holdet. Jeg er glad for at være hjemme og glæder mig til at komme i gang og hjælpe klubben med at komme i top-6.”

Cheftræner Daniel K. Pedersen glæder sig til samarbejdet med Markus, som han kender fra ungdomsakademiet:

”Markus og jeg kender hinanden, da vi tidligere har arbejdet sammen på akademiet. Vi tænker meget ens fodboldmæssigt, hvilket er en vigtig ting for mig. Jeg er rigtig glad for at han kunne komme så hurtigt. Det er vigtigt med to trænere som tænker ens, da det gavner holdet mest muligt. Jeg glæder mig til at han lander og falder helt på plads.”