Skip to main content

FC Helsingør tog her til aften mod Nykøbing FC i forårspremieren i NordicBet Ligaen, hvor Nykøbing FC gæstede Helsingør Stadion.

I starten af kampen skulle holdene lige se hinanden an, men efter små 10 minutter begynder FC Helsingør at sætte sig på kampen. Efter 16 minutters spil modtager Philip Rejnhold bolden i højre side udenfor feltet. Han tager et træk ind i banen og sparker hårdt og behersket bolden over i modsatte hjørne. 1-0 til FC Helsingør og et fremragende mål af Philip.

Herefter følger masser af chancer til FC Helsingør. Tonni Adamsen har i det 20. minut et godt skud langs jorden, som Nykøbing målmanden for fingrene på, hvorefter bolden rammer stolpen. God redning af målmanden og god aktion af Tonni. I det 23. minut har Nicolai Geertsen et fint hovedstød efter et hjørne, som Nykøbing målmanden flot redder. 1. halvleg ender dog uden yderligere scoringer og vi går til pausen med stillingen 1-0.

I 2. halvleg lægger Nykøbing FC godt fra land og er farlige på et hovedstød fra Mathias Kristensen, men heldigvis preller hovedstødet af på overliggeren. FC Helsingør finder igen sig selv og overtager spillet. I det 60. minut er anfører Nikolaj Hansen gået med frem og han forsøger sig med et spark udenfor feltet, som desværre rammer overliggeren. Kort tid efter bryder Kristoffer Munksgaard igennem og sparker hårdt og fladt langs jorden, men desværre lige forbi stolpen og fortsat 1-0 til FC Helsingør.

Cheftræner Morten Eskesen skifter Tonni Adamsen og Kristoffer Munksgaard ud til fordel for Alexander Lyng og Oliver Drost. De laver begge et fint indhop og arbejder godt i offensiven. Dybt inde i overtiden modtager Oliver Drost bolden efter godt forarbejde af Alexander Lyng, han får bolden lige uden for feltet og med et enkelt træk kommer han ind i feltet og spiller Drost helt fri, som herefter nemt sparker bolden i mål langs jorden til 2-0, som også blev kampens resultat.

Dermed topper FC Helsingør fortsat rækken, uanset de øvrige resultater i weekendens kampe.

Næste fredag den 4. marts har vi igen hjemmekamp, når AC Horsens gæster Helsingør Stadion. Kampen spilles kl. 19.00.

Fotos: Claus Birch.