Skip to main content

FC Helsingør på inspirerende partnertur til Milano: Oplever AC Milan mod Bologna

FC Helsingør havde tidligere på året inviteret klubbens partnere på en mindeværdig partnertur til Milano, hvor deltagerne ikke blot skulle nyde den smukke italienske storby, men også fik chancen for at opleve en unik fodboldkamp fra de bedste pladser på San Siro-stadion.

På turen deltog ledelsen, investorer samt sponsorer, der alle havde mulighed for at dykke ned i en unik oplevelse af fodboldens kultur og passion. Turen blev en kilde til inspiration og samtidig en mulighed for at styrke båndene mellem klubben og værdifulde støtter.

Højdepunktet på turen var uden tvivl muligheden for at overvære en kamp på ikoniske San Siro-stadion. FC Helsingørs partnere var til stede, da AC Milan tog imod Bologna i en spændende Serie A-kamp, som endte med slutresultatet 2-2 efter gule og røde kort, brændte straffespark og mål i overtiden. Med sådan en kamp kan man ikke undgå at blive grebet af den intense stemning og atmosfære, som kun italiensk fodbold kan levere.

Udover kampoplevelsen blev turen også brugt til at udveksle erfaringer og ideer mellem klubben og vores partnere. Der blev diskuteret muligheder for fremtidigt samarbejde og hvordan man bedst muligt kan styrke fællesskabet omkring FC Helsingør og højne oplevelsen på Helsingør Stadion.

Tak til alle de medrejsende partnere for en vellykket tur!

Skal du med næste gang? Kontakt Partnerchef Henriette Hansen for at høre mere om dine muligheder for at blive partner med FC Helsingør – hh@fchelsingor.dk

Se et udklip fra turen herunder: