Skip to main content

I dag var FC Helsingørs partnernetværk igen samlet i SparNord Loungen. Denne gang med besøg fra Michael Casparij, som gav et spændende og inspirerende oplæg omkring ledelse, engagement hos medarbejdere samt, hvordan vi finder og bringer individuelle talenter bedst muligt i spil.

Morgenen startede med en lækker morgenbuffet leveret af Nordsjællands Catering og efter en kort introduktion fra CEO Bo Bay Hougaard, hvor klubbens situation hurtigt blev vendt og den flotte 3. plads i grundspillet, gav anledning til annonceringen af årets sommerfest.

Herefter gik Michael på og startede oplægget med at sætte fokus på engagement og vigtigheden af dette i forbindelse med personligt lederskab.

Herefter skulle partnerne via en App svare på spørgsmål, som lagde grundlag for deres individulle talentprofil. Resultaterne blev diskuteret ved bordene og efterfølgende fortalte Michael om, hvordan disse kan bruges postivt og bedst muligt i arbejdsøjemed, så både medarbejdere og ledelse kan forstå hinanden bedre.
Det handler om at spille hinanden gode, når man skal arbejde godt sammen som et hold.

Som afslutning tog Bo Bay Hougaard igen mikrofonen og satte ord på nogle episoder, hvor han selv har brugt de ledelsesværktøjer Michael introducerede og hvordan talenter i forskellige situationer og indenfor forskellige områder er helt essentielle.

Tak til vores engagerede og altid oplagte partnere og ikke mindst tusinde tak til Michael Casparij for at have tid til at kigge forbi og inspirere os til altid at stræbe efter at blive bedre til det vi laver.