Skip to main content

Tirsdag spillede FC Helsingør træningskamp mod Hillerød Fodbold og desværre endte kampen ikke som vi havde håbet. Hillerød løb med sejren på 2-0.
Til gengæld fik en masse af vores unge talenter vist sig flot frem på banen og flere af førsteholdspillerne fik nogle vigtige minutter i benene, inden ligaen for alvor begynder med hjemmekampen på fredag d. 31/3 klokken 19:00 mod Vendsyssel.

Efter tirsdagens træningskamp inviterede vi vores fans i SparNord Loungen til en snak om klubben, spillerne og fanmiljøet.
Vi havde besøg af Morten fra fanmediet CEMENTEN og forsvarspiler Mikkel Knudsen, som gav et indblik i omklædningsrummet og det at være professionel fodboldspiller og det arbejde og de tanker og drømme, som følger med.

FC Helsingørs CEO Bo Bay Hougaard deltog selvfølgelig også i panelet og gav et værdifuldt indblik i klubbens nuværende situation og satte fokus på de visioner, som han har for klubben og dens fremtid.

Fans og interesserede havde mulighed for at byde ind og lufte deres holdninger og meninger på, hvordan de ønsker klubbens skal agere og se ud. Både nu, men også i fremtiden. Der blev diskuteret samarbejde, stadionfaciliteter og en fælles drøm om Superliga.

Det er fantastisk med så dedikeret en fanskare, som vi har i Helsingør, der har lyst til at tage en engegeret del i klubbens arbejde og hjælpe med at løfte klubben til nye højder.
Det sætter vi stor pris på!

Nu skal vi blot have endnu flere fans med på stadion, så drengene på banen kan få alt den opbakning, de har brug for! – Lad os starte på fredag mod Vendsyssel og få slutspillets første 3 point!