Skip to main content

FC Helsingørs partnere var i dag inviteret til netværksmøde i Moviehouse Helsingør

En spændende morgen væk fra vores vante omgivelser i Spar Nord Loungen samlede i dag klubbens partnere for at høre fra to førende eksperter inden for markedsføring, medie og reklameverdenen.

Foredraget blev afholdt i sal 1 i Moviehouse Helsingør og satte fokus på, hvordan medie- og reklamebranchen kontinuerligt udvikler sig, og hvordan man som virksomhed navigerer i de mange forskellige markedsføringsmuligheder som findes i dag. Efter en JFM Medier og BIS Media, som begge har en betydelig indflydelse i branchen, delte deres indsigter og erfaringer med de fremmødte partnere.

JFM Medier, med en solid baggrund inden for medieproduktion og distributionsløsninger, gav et dybtgående indblik i, hvordan de bedst muligt kan fremme budskaber og eksponering gennem målrettet medieindsats.

På samme måde præsenterede BIS Media deres ekspertise inden for reklame og markedsføring. De fremhævede, hvordan FC Helsingørs partnere kan drage fordel af avancerede reklameløsninger, der kan forstærke deres tilstedeværelse og øge deres synlighed overfor specifikke målgrupper.

I en hurtig skiftende digital verden, kan det oftest være svært at have båd tid og overskud til at følge med nye platforme, kanaler og trends, når man skal markedsføre sin virksomhed. Derfor giver det god mening at rådgive sig med professionelle, som altid er bevidste om de nyeste og bedste muligheder og som kan skræddersy en strategi specifikt til enhver virksomhed.

Initiativer som dette understreger, at FC Helsingør er mere end bare en fodboldklub. Vi er en organisation, der arbejder aktivt på at skabe en positiv og givende oplevelse for vores sponsorer og samarbejdspartnere.

Tak til JFM Medier, BIS Media og Moviehouse Helsingør for at give os alle et indblik i moderne markedsføring.