Skip to main content

I starten af august sejrede FC Helsingør 4-2 på udebane mod Hvidovre i 1. runde af Pokalen. Her scorede FC Helsingør topscorer sidste sæson Tonni Adamsen to gange. Han er dog efterfølgende skiftet til superligaklubben Silkeborg og siden har klubben også taget afsked med andre profiler.

– Sådan er det jo hvert år. Folk kommer til og folk falder fra. Vi har været dygtige sidste sæson, hvilket har betydet afgangen af nogle rigtig dygtige spillere og der sker altid ting og sager i august måned. Vi har stadig meget kvalitet, men vi mangler som sagt bredden så vi ikke er så sårbare.

Nemlig bredden er et emne, grundet de to langtidsskadet Daniel Norouzi og Kasper Enghardt, samt den nyligt skadet keeper Stan van Bladeren.

– Daniel og Kasper har begge været skadet i længere tid før sæsonen, så det er ikke noget nyt. Men Hjalte og Stan er begge ude hvilket gør os lidt sårbare på målmandsposten. Vi skal arbejde med at få en bredere trup over de næste tre uger og jeg har stor tiltro til, at vi får løst den problemstilling.

– Hjalte er tilbage i næste uge og foden har brug for ro nogle dage endnu. I stedet har vi hentet vores talentfulde U19 målmand, Andreas Wang ind i truppen til kampen mod Hvidovre.

Morten Eskesen og resten af truppen møder lørdag igen Hvidovre IF, denne gang på hjemmebane og der er lagt op til en udfordrende og forhåbentlig målrig kamp.

– Jeg håber vi kan lave 4 mål. Vi kan nok ikke overraske hinanden, så det handler om hvem der er bedst på dagen. De spiller friskt til og det gør vi også – Vi matcher hinanden godt.

Lodtrækning i Pokalen.

Onsdag D.10/8 bød på lodtrækning til 2. Runde af DBU’s Pokalturnering. Her var puljerne delt op i øst og vest og FC Helsingør kunne derfor kun trække hold fra samme øst-pulje.

Lodtrækningen faldt på oprykkerne fra Lyngby.

– Det er en spændende kamp. Der vil komme mange fans fra begge hold. Det bliver en kamp på højt niveau. Vi spiller med mange nye spillere, så det ser vi frem til. Det plejer at være underholdene kampe mod Lyngby, da det er et lille lokalopgør.

Kampdatoen for pokalkampen mod Lyngby er endnu ikke fastlagt, men kampen vil blive afviklet mellem D. 30/8-2/9