Skip to main content

Mikkel Thygesen stopper i FC Helsingør

FC Helsingør´s assistenttræner, Mikkel Thygesen, havde lørdag sidste arbejdsdag i klubben, som han har valgt at forlade efter 3,5 år. ”Thyge” har følt at tidspunktet, hvor klubben står midt i et trænerskifte, er det rette for ham til at kigge mod nye udfordringer.

”Jeg har haft 3,5 fantastiske år i klubben, hvor jeg føler jeg har udviklet mig som træner og menneske, så jeg skylder en stor tak til hele FCH – såvel administration, som fans, og naturligvis ikke mindst staben og spillerne”.

For FC Helsingør er det en vemodig afsked med en utroligt afholdt person, som efterlader sig indtryk i hele klubben.

”Thyge vil være savnet når vi nu fortsætter rejsen mod nye mål, jeg havde håbet at have ham med lidt endnu, for han har været en stor kapacitet, men jeg har også fuld forståelse for Thyge´s ønske, og vi ønsker ham alle alt det bedste. Vi skilles som venner, og jeg håber bestemt vores veje krydses igen senere hen” – udtaler FC Helsingør´s Sportsdirektør, Janus Kyhl.

Mikkel Thygesen har ikke sat sine fødder for sidste gang på Helsingør Stadion, således lyder hans afsked til alle ”Vi ses på stadion”.

For yderligere kommentarer kan Janus Kyhl kontaktes på Tlf. 28128080.