Skip to main content

Liam Jordan skifter til svenske IF Brommapojkarna

Sydafrikanske Liam Jordan har skrevet kontrakt med IF Brommapojkarna, som i sidste sæson rykkede op til Allsvenskan – Den bedste række hos vores svenske naboer.

Liam Jordan kom til FC Helsingør efter gode resultater i HB Køge for lidt over to år siden, og har siden spillet sig mere og mere ind på holdet. Denne sæson står han noteret for syv mål og en enkelt assist, hvilket placerer ham som holdets topscorer.
Disse flotte resultater har altså nu kastet en 3-årig kontrakt af sig hos de svenske oprykkere.

Selvom han i dag vemodigt sagde farvel til sine holdkammarater og staben omkring holdet, så var det også med spænding og glæde i stemmen, at han satte ord på sine nye kommende udfordringer.

“I just want to tell everyone, that if you keep working hard and stay true to your character, you’ll accomplish whatever hopes and dreams you might have. Always stay positive and enjoy the ride and trust the process! We have an amazing group of guys in the squad and some fantastic fans, so im sure they will reach whatever goal they set in front of themselves.
Lastly, thanks to everyone in and around the club and god bless!”

Jordan har haft stor indflydelse på den offensive del af spillet hos FC Helsingør og det er derfor også med blandede følelser, at klubben nu må vinke farvel til ham.

”Sportsligt er vi ærgerlige over at sige farvel til Liam, som har bidraget med rigtig meget til klubben. Men det har længe stået os klart, at Liam var på vej videre, og med udsigten til, at han kunne gå gratis D. 30 Juni, sammenholdt med en økonomisk særdeles fin aftale, har vi valgt at takke ja til IF Brommapojkarnas tilbud. Vi kigger løbende på at forstærke holdet og med salget af Liam intensiveres dette kun yderligere. Jeg vil gerne takke Liam for hans tid i klubben. Vi ønsker ham alt det bedste og ser frem til at følge ham i Allsvenskan.” – Udtaler Sportsdirektør Janus Kyhl.

Liam Jordan skal være med i forberedelserne til sæsonstarten for IF Brommapojkarna, som altså først tager hul på deres sæson 1. april mod Djurgårdens IF