Skip to main content

Sportsdirektør, Janus Kyhl, forlader FC Helsingør med udgangen af marts måned. Det sker som følge af den omstrukturering klubben er i gang med, i forbindelse med en tilpasning til en ny økonomisk virkelighed.

”Jeg blev i august måned overtalt til at gå ind og tage en tørn i forbindelse med det nye ejerskab, og det har været en stor tilfredsstillelse at se klubbens ejerskab komme på lokale hænder. Nu er der kommet rigtigt godt gang i transitionen til en ny virkelighed, men vi må også erkende at klubben står overfor nogle økonomiske begrænsninger. Jeg har haft nogle gode samtaler med Bo Bay Hougaard, og det står klart at klubben i dens nuværende situation, ikke har råd til at have en fuldtids sportsdirektør, og derfor giver det også god mening, at min tid i klubben slutter her.

Det har været en fornøjelse at være tilbage i FC Helsingør, og arbejde med de mange dedikerede mennesker der er i klubben. Jeg stoler fuldt ud på, at de vil fortsætte det arbejde vi har igangsat med et stærkt fokus på at skabe en lokal forankring, og et tæt bånd imellem akademi og førsteholdet. Jeg vil glæde mig til at besøge Helsingør Stadion fremover, og heppe på holdet” siger Janus Kyhl.

”Janus og jeg har for et stykke tid siden drøftet, at der ikke er økonomi til at have en fuldtids sportsdirektør i FC Helsingør. Janus har siden min tiltræden arbejdet med en helt fantastisk dedikation og loyalitet. Jeg er meget taknemmelig for den introduktion som Janus har givet mig til arbejdet og jeg glæder mig til at fortsætte arbejdet og udviklingen også på det sportslige område. Der skal lyde et kæmpe tak til Janus fra min side” lyder det fra Bo Bay Hougaard.