Skip to main content

Samarbejdet med Landinspektørkontoret går langt tilbage, og de har været med på rejsen både op og ned de sidste mange år. Trods dette har de holdt fast, og vi værdsætter partnere som dem utroligt meget!
Uanset sportslige resultater kan vi regne med deres opbakning og støtte.

Medarbejderne er typisk at finde på stadion, når holdet skal heppes på, og der bliver også altid bakket op om FC Helsingørs erhvervsnetværk, hver gang partnerne mødes til networking og indsigt i klubben.

Landinspektørkontorets historie strækker sig helt tilbage til 1884, og deres erfaring er derfor helt unik. De løser alle former for landinspektør- og landmåleropgaver i hele Nordsjælland, København samt hele Hovedstadsområdet.
Med deres lokale forankring i Helsingør rækker deres arkiv mere end 130 år tilbage, hvilket gør dem enormt indsigtsfulde i Helsingør og lokalområdets forhold. Man er derfor altid sikret mod det uforudsete, og deres engagerede team af eksperter sørger altid for et grundigt udført stykke arbejde.

Med partnere som disse kan man ikke andet end at have gode forudsætninger for et stærkt fundament uden for banen.Kig forbi deres charmerende kontor på Ole Rømers Vej eller bliv meget klogere på, hvordan Landinspektørkontoret kan hjælpe dig her –

Tak for støtten og jeres fortsatte engagement i vores allesammens klub!