Skip to main content

JP Stillads og FC Helsingør fortsætter samarbejdet

Jens Petersen er manden bag Helsingør-virksomheden JP Stillads, som varetager en lang række stilladsopgaver på størstedelen af Sjælland. Med mange års erfaring i branchen har virksomheden opnået et solidt kendskab og forståelse for stabilitet og sikkerhed gennem hele forløbet. JP Stillads er yderst alsidige og kan derfor håndtere enhver form for arbejdsopgave.
Derudover er Jens Petersen udlært tømrer, hvilket giver ham stor indsigt i håndværkernes arbejdsgange, hvilket kommer hele byggeprojektet til gode.

Jens er først og fremmest fan af klubben, men som partner i FC Helsingør deltager han også i klubbens netværk, hvor han sammen med andre partnere hver måned har mulighed for at deltage i netværksmøder og opnå værdifuld sparring med andre erhvervsfolk på tværs af brancher.

“Jeg synes, at netværket giver rigtig god mening for mig. Udover en ekstra indsigt i klubbens aktiviteter har vi som partnere også mulighed for at udveksle erfaringer på kryds og tværs. Vi lærer hinanden at kende, og jeg kan henvise mine egne kunder videre til en partner, ligesom jeg også har fået henvist kunder fra andre.”

Har du brug for en pålidelig og sikker partner til dit næste byggeprojekt, så tøv ikke med at kontakte JP Stillads for at høre mere om, hvordan Jens og hans dygtige team kan hjælpe dig – 42509995 / jpstillads@gmail.com