Skip to main content

 

Den unge højreback Jonathan Eriksen og midtstopperen Martin Fisch stopper begge i FC Helsingør. Jonathan Eriksen kom fra klubbens egne ungdomsrækker, og har været tilknyttet førsteholdet i denne og sidste sæson. Martin Fisch kom til fra HIK i januar 2017.


Direktør Janus Kyhl sender en varm tak til de to spillere for deres tid i FCH:

– Jonathan har leveret en professionel og dedikeret indsats, og har også i perioder været tæt på førsteholdet, men har ikke kunnet bide sig fast på holdet, hvor han har stået bag først Ritter og Fisch i sidste sæson, og Jonas Henriksen i denne. Det kan ind imellem være svært for ungdomsspillere at slå igennem på seniorniveau, og vi har i samarbejde med Jonathan vurderet at det var bedst for ham at prøve sig af i et andet miljø. Vi siger farvel i denne omgang, men vi lukker ikke døren for et ”på gensyn” på et senere tidspunkt.

– For Martin Fisch’ vedkommende drejer det sig om, at han ikke kan få sit civile job til at passe sammen med fodbolden her i Helsingør, nu hvor vi er gået over til formiddagstræning. Martin har gang i en rigtig flot karriere ved siden af fodbolden, og har forståeligt nok valgt at prioritere den. Martin har været FCH en god mand, og har altid været garant for hårdt arbejde både på banen og til træning. Han var en vigtig del af vores Superligaeventyr, og vi har været rigtig glade for at have ham i klubben. Vi ønsker begge spillere held og lykke fremover.

Foto: Claus Birch, clausbirch.dk