Skip to main content

Så er det på søndag kl. 16, at FC Helsingør endelig debuterer i Alka Superligaen. Den første styrkeprøve er dog mod et hold, som Helsingør-truppen kender særdeles godt, nemlig medoprykkerne fra Hobro.

Christian Lønstrup ser frem til at komme i gang med sæsonen:
– Alle glæder sig sådan set bare til at komme i gang. Vi har trænet rigtig godt, vi har spillet gode træningskampe, truppen er ved at være på plads og både de gamle og nye spillere tripper for at komme i gang. Nu er man som træner bare spændt på at se, hvilket niveau truppen er på efter den gode opstart. Og så glæder jeg personligt til at hilse på, og spille mod, Vito og Minor. Det bliver sjovt.

Det er to hold der i sidste sæson fulgtes ad, både i kampen om oprykning, samt resultatmæssigt. Således endte de tre indbyrdes kampe i NordicBet Ligaen med én Hobro-sejr, én uafgjort og senest en 3-0 sejr til Helsingør, på et hattrick af André Riel.

Riel er med igen på søndag, men de to nyindkøb Jonas Henriksen og Daniel Jørgensen er begge er på vej tilbage fra skader, og må stå over i første runde. Ellers har cheftræner Christian Lønstrup en fuld trup til rådighed, med en mulig undtagelse i Adnan Mohammad, hvor klubben stadig venter på en spilletilladelse i forbindelse med hans ophold i Norge. Det er endnu uvist, om han når at bliver spilleberettiget til Hobrokampen.